NAXI M RADIO KRALJEVO

Juče je Naxi M Radio (ex M Radio) iz Kraljeva koji svoji program emituje na frekvenciji 102,5 MHz, proslavio 23. rođendan.


O Naxi M Radiju!

- Naxi M radio je muzicko-komercijalna radio stanica sa kratkim informativnim programom. Radio je poceo da radi 27. marta 1995. godine. Sediste je u Kraljevu a svojim signalom pokrivamo podrucje od oko 50 km u poluprecniku tj. u celosti ili delimicno sva cetiri regiona u okruzenju. Svakodnevno emitujemo program za 350.000 potencijalnih slusalaca.

Program se emituje 24 casa dvevno na frekvenciji 102,5 MHz i to iskljucivo domaca zabavna muzika. Naxi M radio je prepoznatljiv po produkciji atraktivnih reklamnih spotova. Na festivalima lokalnih propagandista Srbije (FLOPS) imali smo nekoliko zapazenih ucesca, a najveci uspeh smo ostvarili u Vrnjackoj Banji kada smo u veoma jakoj konkurenciji osvojili dve nagrade u razlicitim kategorijama, jednu prvu i jednu trecu nagradu.

Vec dvadeset godina smo u vrhu slusanosti u Kraljevu i okolini jer informisemo, podrzavamo sportske i kulturne dogadjaje i zabavljamo najsiri auditorijum. Podjednako nas slusaju pripadnici svih generacija, tako da mozemo reci da smo pravi porodicni radio.

Sve ovo je opredelilo mnoge uspesne firme da im glavni medijski promoter u ovom delu Srbije bude Naxi M radio.

Web sajt radija: http://www.mradiokv.com


Pripremio, Aca Kv

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

FM SCAN VALJEVO

GLUMILI MAFIJAŠE: Vlasnik radio-stanica reketirao fudbalera!

RADIO ANTENA BOR